Nowa członkini Zarządu Fundacji

4 sierpnia podczas zebrania Zarządu Fundacji Trans-Fuzja jego członkinią została koordynator grupy psychologicznej naszej organizacji - Julia Kata.

Z informacjami na temat Julii i jej dotyczasowej pracy na rzecz osób transpłciowych można zapoznać się poniżej:

Absolwentka wydziału psychologii (specjalność: psychologia kliniczna) w Wyższej Szkole Finansów i Zarządzania w Warszawie. Od września 2012 r. koordynator pomocy psychologicznej w Trans-Fuzji – Fundacji na rzecz Osób Transpłciowych.

W latach 2010–2011 odbyła praktyki w Centrum Integracji Psychicznej „Top”, współpracującej z Fundacją Etoh, oraz realizującą program Urzędu Miasta Stołecznego Warszawy „Profesjonalne wsparcie osób dorosłych używających i nadużywających alkoholu – Akademia Dobrego Życia”. W Trans-Fuzji zajmuje się współprowadzeniem grupy wsparcia, warsztatów z zakresu rozwoju osobistego i przestępstwami i mową motywowaną uprzedzeniami oraz wspiera Fundację w kontaktach i działaniach międzynarodowych.

Jest zainteresowana miękkimi umiejętnościami psychologicznymi (w szczególności komunikacji interpersonalnej) oraz wspieraniem rozwoju osobistego.

(fot. TGEU)
edzamieszczono: 2016.08.08