Zmiany w zarządzie Fundacji Trans-Fuzja

W nowym składzie rozpocznie pracę zarząd Fundacji Trans-Fuzja od początku 2017 roku. W związku z rezygnacją Wiktora Dynarskiego z pełnienia funkcji osoby prezesującej zarządu, podczas posiedzenia w dniu 11 grudnia 2016 r. przyjęto zmiany w składzie zarządu.

Wspólne zdjęcie z posiedzenia zarządu fundacji 11 grudnia 2016 roku

Poza oficjalnym włączeniem do swojego składu niedawno wybranych nowych osób członkowskich Agaty Ambroziak i Lucyfera Jakubowskiego, zarząd przyjął rezygnację Wiktora Dynarskiego z funkcji osoby prezesującej zarządu z dniem 2 stycznia 2017 r. Jednocześnie zaaprobował rekomendację na tę funkcję Edyty Baker, dotychczasowego członka zarządu i rzecznika prasowego fundacji.

Na stanowisko wiceprezeski zarządu powołano Julię Katę, która wcześniej zajmowała się koordynacją pomocy psychologicznej, a od października, w związku z odejściem wiceprezeski Lalki Podobińskiej, została członkinią zarządu i przejęła koordynację rzecznictwa i interwencji.

Od 2 stycznia 2017 r. zarząd będzie pracował w nowym składzie:
– Edyta Baker – prezes zarządu,
– Julia Kata – wiceprezeska zarządu,
– Agata Ambroziak – członek zarządu,
– Lucyfer Jakubowski – członek zarządu,
– Piotr Pawlikowski – członek zarządu.
edzamieszczono: 2016.12.11